Karrier lehetőség

Cégünk, az Este’r Partners iroda új állandó munkatársat keres az iroda növekedése miatt.

Mit kell tudni rólunk?
Építészettel, belsőépítészettel és kivitelezéssel foglalkozunk. Munkáink között éttermek, szállodák, illetve magán megrendelések (családi házak, loftlakások) egyaránt vannak. A projekteket a kezdeti tervezési folyamattól a kivitelezés lebonyolításáig, átadásig intézzük. Nálunk mindenki kap lehetőséget önálló kreatív tervezésre, és csapatban való közreműködésre is. A feladat nem ér véget a tervezésnél, a kivitelezés során minden kollega belelát a saját terveinek megvalósulásába.

Irodánk egy szentendrei villaépületben, a HÉV végállomás közvetlen közelében található, ez a munkavégzés állandó helyszíne. Emellett sokat vagyunk helyszínen is, Budapesti, vidéki és külföldi munkáinkon.

Mit várunk leendő munkatársunktól?

Az ideális jelölt professzionálisan és gyorsan szerkeszt, képes modellezni, illetve renderelni az általa tervezett belső teret. ​Preferált szoftverek AutoCAD szerkesztésre, Sketchup+Vray modellezésre és renderelésre, de ArchiCAD vagy bármi más modellező program sem kizáró ok. Kifejezetten kreatív munka – tervezés és dokumentálás egyben, a gyors, pontos, önálló tervezés fontos elvárás! Emellett, mivel kivitelezéssel is foglalkozunk, feladata még árajánlatok bekérése, költségvetés összeállítása, és a kivitelezés felügyelete. A tervezés során is folyamatosan figyelemben kell tartani a megrendelő pénzügyi igényeit.

Angol nyelvtudás elvárás, emellett a német és olasz nyelv ismerete előnynek számít.

Ha a fentiekben leírtaktól eltérnek képességeid, akkor is várjuk jelentkezésedet, egy személyes beszélgetés keretében megbeszéljük hogy hogyan tudnánk együtt dolgozni.

Kérjük önéletrajzod és rövid bemutatkozásod küldd el Radnóczy Eszternek a radnoczy@esterpartners.com email címre.