Bemutatjuk partnereinket: Flukso textil

Szenvedély, design és technológia – néhány jellemző, amely köré az elismert olasz textilgyár, a Flukso felépítette márkáját. Milyen munkákban és milyen közös értékek miatt használja szívesen az este’r partners csapata az olasz textileket? Erről kérdeztük Radnóczy Esztert, a Flukso textil magyar partnerét.

Milyen értékeket képvisel a Flukso textil? Miért dolgozol velük szívesen?  

A Flukso az egyik technológiailag legjobban felkészült, innovatív gyártó a kárpitozásra alkalmas szövetek és műbőrök világában. A Flukso termékek innovációjában érződik a szenvedély, a hosszú távú gondolkodás, a jó ízlés és a letisztultság. A széles kínálatban megtalálhatók eco-bőrök, szőtt textilek és azok sokoldalú színválasztéka, így a Flukso minden olyan igényünket kielégíti, amikkel hotelek, közületi helyek és magánlakások szövethasználatánál felmerül.

A nagy választék és a rendelkezésre álló széles raktárkészlet is segíti a tervezők és kivitelezők munkáját. Rengeteg lehetőséget rejt, hogy egyedi gyártású textilekkel is foglalkoznak, legyen szó akár nyomtatásról vagy steppelésről, a megrendelő elképzelése szerint.

Szenvedély, design, technológia és fenntartható megoldások találkozása – így jellemzik magukat. Milyennek látod te ezt a márkát? 

Ez így igaz. Nagyon innovatív textilekkel találkozunk, melyek magas igényeinknek, kopásállóságnak, színmegtartásnak, moshatóságnak és a könnyű kezelhetőségnek is kiválóan megfelelnek. Fontos megjegyezni, hogy az új technológiák bevezetésével antibakteriális és antivirális textilek széles választéka megtalálható náluk, tehát gyorsan reagálnak az új elvárásokra. Ehhez természetesen hozzátesz a cég rugalmas és mindig segítőkész hozzáállása, ami szintén komoly értéket jelent.

Weboldaluk szerint 50 év tapasztalattal és 3000 ügyféllel rendelkeznek – miben érezhető ez? 

A Flukso fontos ismertetőjegye, hogy kínálatukban alapvetően egyszínű és magában mintás textilek szerepelnek, melyek használata széles körű. Az igényes és trendekhez igazodó anyag és színválaszték segíti a tervezők munkáját. Mivel a családi vállalkozás öt évtizede ismert a piacon és folyamatosan fejlődik, vezető olasz bútorgyártó cégek dolgoznak termékeikkel, így az egész szegmensben jelen vannak.

Minőség a részletekben – ez nem csak a Fluksot, de az este’r partners is jellemzi. Miért fontos ez? 

A technikai szöveteknél különlegesen fontos a minőség, hiszen a minta nem nyomja el az anyag jellemzőit. Az igényes és sűrű szövés, az anyagsűrűség, a kopásállóság hosszú távon garantálják a termék változatlanságát, kiváló minőségét gyakori igénybevétel és több évnyi használat után is. Az este’r partners is hasonló értékeket vall: nem gyors megoldásokban, hanem értékálló és értékteremtő designban gondolkozunk.

Milyen munkákban használod szívesen a Flukso termékeit? 

Hotelekben ágyháttámlának és ágyhuzatnak, puffoknak, éterembe leülőknek alkalmazzuk, de lehet vele falburkolatokat, pultok borításokait is tervezni. Ugyanez a jól használhatóság igaz a lakossági munkákban is, hiszen igényes, időtálló és költséghatékony terméket jelöl a Flukso márkanév. Az általuk képviselt magas minőség és egyedi megjelenés találkozása miatt ajánljuk és használjuk széles körben és ügyfeleink visszajelzései alapján hosszú távú sikerrel.

* este’r partners is the archtectural and interior design brand of Sani-World Ltd.

Our Hungarian and international portfolio consists of wide-ranging architectural and interior design works which, upon request, are executed by our team. Our activities cover residential and corporate commissions. Besides flats, lofts and houses our portfolio is formed of the reconstruction works of heritage buildings and castles as well.

CONTACT

© Copyright 2018. - este'r partners