Bemutatjuk partnereinket: Flukso textil

Szenvedély, design és technológia – néhány jellemző, amely köré az elismert olasz textilgyár, a Flukso felépítette márkáját. Milyen munkákban és milyen közös értékek miatt használja szívesen az este’r partners csapata az olasz textileket? Erről kérdeztük Radnóczy Esztert, a Flukso textil magyar partnerét.

Milyen értékeket képvisel a Flukso textil? Miért dolgozol velük szívesen?  

A Flukso az egyik technológiailag legjobban felkészült, innovatív gyártó a kárpitozásra alkalmas szövetek és műbőrök világában. A Flukso termékek innovációjában érződik a szenvedély, a hosszú távú gondolkodás, a jó ízlés és a letisztultság. A széles kínálatban megtalálhatók eco-bőrök, szőtt textilek és azok sokoldalú színválasztéka, így a Flukso minden olyan igényünket kielégíti, amikkel hotelek, közületi helyek és magánlakások szövethasználatánál felmerül.

A nagy választék és a rendelkezésre álló széles raktárkészlet is segíti a tervezők és kivitelezők munkáját. Rengeteg lehetőséget rejt, hogy egyedi gyártású textilekkel is foglalkoznak, legyen szó akár nyomtatásról vagy steppelésről, a megrendelő elképzelése szerint.

Szenvedély, design, technológia és fenntartható megoldások találkozása – így jellemzik magukat. Milyennek látod te ezt a márkát? 

Ez így igaz. Nagyon innovatív textilekkel találkozunk, melyek magas igényeinknek, kopásállóságnak, színmegtartásnak, moshatóságnak és a könnyű kezelhetőségnek is kiválóan megfelelnek. Fontos megjegyezni, hogy az új technológiák bevezetésével antibakteriális és antivirális textilek széles választéka megtalálható náluk, tehát gyorsan reagálnak az új elvárásokra. Ehhez természetesen hozzátesz a cég rugalmas és mindig segítőkész hozzáállása, ami szintén komoly értéket jelent.

Weboldaluk szerint 50 év tapasztalattal és 3000 ügyféllel rendelkeznek – miben érezhető ez? 

A Flukso fontos ismertetőjegye, hogy kínálatukban alapvetően egyszínű és magában mintás textilek szerepelnek, melyek használata széles körű. Az igényes és trendekhez igazodó anyag és színválaszték segíti a tervezők munkáját. Mivel a családi vállalkozás öt évtizede ismert a piacon és folyamatosan fejlődik, vezető olasz bútorgyártó cégek dolgoznak termékeikkel, így az egész szegmensben jelen vannak.

Minőség a részletekben – ez nem csak a Fluksot, de az este’r partners is jellemzi. Miért fontos ez? 

A technikai szöveteknél különlegesen fontos a minőség, hiszen a minta nem nyomja el az anyag jellemzőit. Az igényes és sűrű szövés, az anyagsűrűség, a kopásállóság hosszú távon garantálják a termék változatlanságát, kiváló minőségét gyakori igénybevétel és több évnyi használat után is. Az este’r partners is hasonló értékeket vall: nem gyors megoldásokban, hanem értékálló és értékteremtő designban gondolkozunk.

Milyen munkákban használod szívesen a Flukso termékeit? 

Hotelekben ágyháttámlának és ágyhuzatnak, puffoknak, éterembe leülőknek alkalmazzuk, de lehet vele falburkolatokat, pultok borításokait is tervezni. Ugyanez a jól használhatóság igaz a lakossági munkákban is, hiszen igényes, időtálló és költséghatékony terméket jelöl a Flukso márkanév. Az általuk képviselt magas minőség és egyedi megjelenés találkozása miatt ajánljuk és használjuk széles körben és ügyfeleink visszajelzései alapján hosszú távú sikerrel.