Design-díjra jelölték az este’r partners két munkáját: az Andrássy úti Minute Bar&Lounge és a Martonvásári Agroverzum is Európa legjobbjai között

A tizenkilenc ország többszáz építészeti és belsőépítészeti projektjét bemutató, szlovén alapítású BigSEE nemzetközi díj Winner kategóriáját nyerte el és a Grand Prix-ért versenyezhet az este’r partners két projektje: az Andrássy úti Minute Lounge&Bar és a Martonvásári Agroverzum is 2020 legjobb belsőépítészeti munkái között szerepel.

“Büszkék vagyunk, hogy munkáink a BigSEE válogatásába kerülhettek és nemzetközi közönségnek is megmutathatjuk Budapest és Martonvásár két különleges helyszínét – mondja Radnóczy Eszter, az este’r partners vezető tervezője. Az este’r partnersnél mindig is fontos szempont volt a nemzetközi jelenlét: partnerkapcsolataink, kiterjedt európai szakmai és beszállítói hátterünk mellett a tervezőcsapatunk a mindennapokban is azért dolgozik, hogy munkáink a világ bármely pontján megállják a helyüket, szakmai értéket és egyediséget képviseljenek.”

Az este’r partners két teljesen különböző karakterű munkája került most a design-díj nemzetközi válogatásba. Martonvásár kastélykertje tavaly egy különleges, modern látogatóközponttal bővült: itt a Brunszvik család kulturális örökségének szomszédságában létrehozott Agroverzumba tervezett az este’r partners egy minden korosztály számára vonzó, befogadható, design-érzékeny belső teret. A látogatóközpont az új ismeretek, tanulás és múzeumpedagógia közege, ennek támogatására készültek a belsőépítészeti tervek, átszőve olyan kreatív elemekkel, mint a bejáratnál elhelyezett felfüggesztett popcornok vagy a design-elemmé újrahangolt búzakalász.

Az Andrássy úti Minute Bar&Lounge egy pezsgő, kozmopolita, elegáns tér, ahol a sötétkék és méregzöld, a fényes eco-bőr felületek, a hatalmas tükrök és a különleges csillárok eleganciát és letisztultságot sugároznak. A Minute Bar a Hotel Moments vendégei számára reggelizőhely, napközben bisztró, este pedig a város egyik kedvelt koktélbárja. Az impozáns utcafronti homlokzat nagy, íves ablakainak megtartása az Andrássy útról a belső térbe vonzza a tekintetet: a mennyezetig érő, világos tónusú fapanelek a nagy belmagasságot hangsúlyozzák, a merész, fényeszöld metál eco-bőrből készült, háromdimenziós falikárpitok találkozása pedig játékosságot visz a tágas térbe. A bár nagyvárosi hangulata frissességet hoz a klasszikus Andrássy úti közegbe.

A BigSEE versenyén hamarosan kihirdetik a Grand Prix-díjazottakat, illetve a Winner kategória projektjei meghívást kaptak az októberi ljubljanai design hétre is.

* este’r partners is the archtectural and interior design brand of Sani-World Ltd.

Our Hungarian and international portfolio consists of wide-ranging architectural and interior design works which, upon request, are executed by our team. Our activities cover residential and corporate commissions. Besides flats, lofts and houses our portfolio is formed of the reconstruction works of heritage buildings and castles as well.

CONTACT

© Copyright 2018. - este'r partners