Elkészült az Informa új katalógusa, művészeti vezető az este’r partners

Bemutatta új katalógusát az Informa a magyar szakmai közönségnek: az olasz cég az alumínium megmunkálását magas technológiával ötvözi és ezzel lát el olyan piaci igényeket, amelyben a funkcionalitás és az elegáns, könnyed megjelenés találkozik a nyílászárók és tárolórendszerek területén. Az Informa székesfehérvári központja a magyarországi gyártóegység mellett egy szakmai bemutatóteremmel is bővült

Az Informa natúr, szálcsiszolt, valamint különböző fémárnyalatúra felületkezelt profilokból gyárt filigrán nyílászárókat, rejtett ajtókat és tolóajtókat, melyek sorolhatók, így akár teljes terek elválasztására alkalmasak. A tárolórendszereik is flexibilisek, rugalmasok, a változatos rendszernek köszönhetően irodai, lakosági tárolás minden területén alkalmazhatók. A rendszerek előnye a mobilitás, használat közbeni változtathatóság és stabilitás mindemellett kiemelném a modern és korszerű megjelenését.

Az Informa új katalógusának megalkotására az este’r partners kapott felkérést. A tervezői szemlélet segítségével és a termékskála mély ismeretével álmodtuk meg a katalógusba került tereket, amelyekben az Informa termékkínálatát mutatjuk be. A katalógus grafikai, stilisztikai megjelenése, a fotó, műszaki rajz, képi és kézi rajz is irodánk kreatív munkája.

Art Direction:

este’r partners

Művészeti koordináció: Gyurics Fanni

Grafika: Gelley Márk

Látványtervek: Lovas Lars

Kézi rajzok: Bánóczi Bianka

Műszaki rajzok: Zellei Hajnalka

Nyomda: Pauker Nyomdaipari Kft.