Ferdinandy Kinga bemutatja: The Collection, Velence

Olasz városok hangulata köré épül az este’r partners első kollekciója, a The Collection / Summer. Most belsőépítész kollégáinkat kértük meg, hogy meséljenek az egyes városokhoz kapcsolódó élményeikről, illetve segítsenek ügyfeleinknek abban, hogy a válogatáskor mire érdemes figyelni. Ezúttal Ferdinandy Kinga mutatja be Velence válogatását: karcsú gondolák, mélyen gyökerező építészet és az olasz tenger kékjei.

Hogyan kapcsolódik a kollekció válogatása Velencéhez?

A kollekció színvilága és formavilága a tengerre épült város különleges árnyalatait és hatásait idézik: a kanálisok sejtelmességét, a gondolák karcsúságát, a gyönyörű épületeinek kifinomultságát. Ez mind visszaköszön a válogatásban, színekkel, formákkal, hangulatokkal.

Milyen kertbe vagy teraszra ajánlanád ezt a kollekciót?

Az időtálló design miatt a kollekció helytáll mind modern, mind klasszikus környezetben, vízparti lounge-on vagy egy otthon teraszán. Ami biztos: ez a kollekció egyedülálló velencei eleganciát kölcsönöz környezetének.

Hogyan lenne jó időt tölteni ebben a “kollekcióban”?

Egy kellemes nyári estén egy pohárral borral családi vagy baráti körben nagyon jó lenne itt, a bútorok között, de ugyanúgy el tudok képzelni egy napsütéses reggelt egy letehetetlen könyv és egy finom kávé társaságában.

* este’r partners is the archtectural and interior design brand of Sani-World Ltd.

Our Hungarian and international portfolio consists of wide-ranging architectural and interior design works which, upon request, are executed by our team. Our activities cover residential and corporate commissions. Besides flats, lofts and houses our portfolio is formed of the reconstruction works of heritage buildings and castles as well.

CONTACT

© Copyright 2018. - este'r partners