HOTEL MOMENTS - BUDAPEST

Budapest, VI. Andrássy út 8.

 Kivitelezés éve: 2015

Alapterület:
lobby és konferencia lounge: 120 m2,
Andrássy és Bazilika apartman: 80 m2 + 50 m2
Feladat: facelift koncepcióterv, bútorozás, dekoráció

A Hotel Moments Budapest**** a világörökség részét képező Andrássy úti elegáns palota átépítésével jött létre. A történelmi épületben helyet kapó modern, közel 100 szobás, minden kényelemmel felszerelt szálloda kialakításánál belsőépítészeti tanácsadó vettünk részt a tervezés véleményezésében és a kivitelezésben. Feladatunk volt, hogy pontosítsuk és összehangoljuk a felületeket, mintákat, színeket, formákat.

Ezen kívül felkérést kaptunk a lobby, két exkluzív sarok-apartman, illetve a szálloda több pontjának  kiegészítő bútorozására, illetve a wellness részlegben a masszázs- és pihenőszoba kialakítására.

A lobbynál a modern és a klasszikus elemek kontrasztjára építettünk, így kaptak helyet a klasszikus térben a modern design-bútorok, egyszínű, a szőnyeg színével harmonizáló huzattal, valamint egy gyönyörűen felújított század eleji svéd versenyzongora.

Az apartmanokban az egyszerű, eredetileg fehér fali paneleket nyomott mintás műbőrrel borítottuk, amely melegséget és eleganciát kölcsönöz a térnek. Elegáns és egyben funkcionális konyha-részt alakítottunk ki antracit szürke és tölgyfa felületekkel, igazodva a hotel szobáinak eredeti hangulatához, illetve bútorokat, lámpákat és dekorációt helyeztünk el. Az Andrássy apartmanban a fürdőszobát is átépítettük, illetve tolóajtóval választottuk el a háló és nappali részt.