Különleges konyhák az este’r partners tervezésében

Nem kérdés: a konyhánk fontosabb helyszíne lett a lakásnak, mint valaha. Az este’r partners vezető tervezője, Radnóczy Eszter most ezt szem előtt tartva lapozta végig a portfólióját és válogatott néhány korábbi, egyedi megoldást, amely mind remek példa arra, hogyan lehet a konyha a lakás különleges pontja, ahol a magas minőség ízekben és színekben gazdag gasztronómiához adhat keretet. Mutatjuk néhány kedvencünket!

#Carrara a konyhában

A nagyívű ház tálalója egy óriás, tömör carrarai márványtömb. A mellette található szögtöréses tárolófal a mögötte levő gardróbot és éléskamrát takarja U-formában, szoborszerűen. Igazán egyedi konyha valósult meg, a megrendelőnk örömére.

#Mini

Ebben a belvárosi, dupla belmagasságú minigarzonban a bejárathoz közeli, galériája alatti részbe került a konyha.  Mérete ellenére ez a kis tér tökéletesen megfelel a konyhafunkció kialakítására, úgy, hogy közben a nappali hasznos része tágas hatású marad.

#Penthouse

Az aszimmetrikus tetőszerkezet ebben a projektünkben kiválóan alkalmas volt egy tágas, L-alakú konyha kialakítására. A rejtett, magas konyhaszekrények és a sziget a szimmetriát erősíti, a vízszintesen megnyújtott ablakformát pedig hosszú L-alakú munkapult követi.

#Belvárosi loft

Ebben a belvárosi loftlakásban könnyű volt a konyhát az élettér egészébe belekomponálni, hiszen a bútor, a fapanelek és a betonburkolat egységesen bevonja a nyitott teret, miközben rengeteg tárolási, főzési és vitrines funkciót egységesen magában hord. A tört felületek adják a pikantériát a térélményhez.

#High class

Egy elegáns étkezőkonyha lényege, hogy az összes fontos konyhafunkció egységes falfelületen jelenjen meg, elrejtve minden konyhagépet. A központi sziget kőtömbje harmonikusan összefonódik az étkezőasztallal, egy szoborszerű, de jól használható kompozíciót alkotva. Különleges alkalmakra is tökéletes helyszín!

#A könyvrajongó konyhája

Ez a konyha nagyvonalú, laza térszerkesztéssel, falba épített konyhai funkciókkal és a a konyhába befutó nyitott könyvespolccal valósult meg: ahogy a képen is látszik, érdemes bátornak lenni, hiszen jól összefűzhető a lakótér több, különböző funkciója is.

#Egy kis csillogás

Egy igazi őrület! Ne féljünk tükröt és csillogó köveket, átvilágítható ónixot használni a konyhánk burkolatain, ezek teszik igazán luxussá a megjelenést. Ebben a lakásban nem spóroltunk a különleges megoldásokkal, a lakás egésze is ezt a high class eleganciát tükrözi.

# Itália fűszerei

A klasszikus angol konyha szíve az épített tűzhely, peremes kürtővel. Fontosak a jó arányok, a kürtő, az épített pult és a díszített konyhaszekrény együttes alkalmazásakor. A tűzhely pultja alacsonyabb a többi előkészítő felületél, a kényelmesebb főzés, kevergetés céljából.

* este’r partners is the archtectural and interior design brand of Sani-World Ltd.

Our Hungarian and international portfolio consists of wide-ranging architectural and interior design works which, upon request, are executed by our team. Our activities cover residential and corporate commissions. Besides flats, lofts and houses our portfolio is formed of the reconstruction works of heritage buildings and castles as well.

CONTACT

© Copyright 2018. - este'r partners