Nemzetközi nyitásra készül az este’r partners

Milánóba látogatott múlt héten az este’r partners csapata: ez lesz ugyanis az a város, ahol a magyarországi mellett elsőként nyit társirodát Radnóczy Eszter. Ahogy Eszter megfogalmazta, nem volt igazi kérdés, hogy merre fejlődik tovább a sikeres magyar cég, hiszen rengeteg szállal kötődnek az olasz belsőépítészet szakmai közegéhez, elsősorban Milánóhoz.

Az, hogy az este’r partners igazi olasz-magyar cég, nemcsak az elfogyasztott espressók számából derül ki: munkatársaik többsége rendelkezik olasz előélettel akár tanulmányaik, akár szakmai karrierjük élményeiből – a céget vezető Radnóczy Eszter például a budapesti Corvinus Egyetem mellett a milánói IDI Interior Design Institute és a MBF Bocconi University hallgatója is volt. Portfoliójukban több olasz projekt mellett az is kirajzolódik, hogy szakmai döntéseikben kétségtelenül szívesen választják az olasz piac nyújtotta megoldásokat és ízlésüket komolyan formálja a szoros olasz kapcsolat. Szakmai elköteleződésüket mi sem jelzi jobban, minthogy közös céges utazásaik során rendszeresen látogatják Olaszország design hetét, vásárait és bemutatóit.

Eszter és kollégái azt vallják, hogy minden Olaszországhoz fűzött szálat egy tényező mozgat: azok a személyes és szakmai emberi kapcsolatok, amelyek visszatérésre lelkesítik őket. Olaszországban olyan biztos és széleskörű kapcsolati hálót alakítottak ki az évek során, amelyek most a komoly elköteleződés, az olasz iroda nyitása felé vitték az este’r partners útját.

Első képeinken Radnóczy Eszer és olasz partnerünk, Stefano Napolitani, a Waves-Project vezetője látható: új perspektívák nyílnak!