LOFT

Budapest

Az eddig irodaként működő, Budapest belvárosában található loftlakást alakította át családi otthonná az este’r partners. A térszervezéssel átalakult loftban látványos közösségi tér és nagy konyha fogadja az érkezőket, a galéria alatti rész pedig modern megoldásokkal foglalja magába a mosókonyha, kamra és dolgozószoba funkciókat.

A nyitott loftteret a téglaburkolat szépsége uralja, ezt a tervezők teljes szépségében szerették volna megmutatni. A fal érintetlenségének megtartása miatt különleges világítástechnikai megoldások kerültek a térbe, ezek szinte lebegve világítják be a teret. 

A galéria külső síkján panelrendszer található, így az nyitottá válik. Az emeleten hálószobák, egy letisztult stílusú fürdőszoba és gardróbszoba találhatók.  

* este’r partners is the archtectural and interior design brand of Sani-World Ltd.

Our Hungarian and international portfolio consists of wide-ranging architectural and interior design works which, upon request, are executed by our team. Our activities cover residential and corporate commissions. Besides flats, lofts and houses our portfolio is formed of the reconstruction works of heritage buildings and castles as well.

CONTACT

© Copyright 2018. - este'r partners