PANORÁMÁS VILLA A HEGYOLDALON

Budapest

Kivitelezés éve: 2017 – 2018
Alapterület: 350 m2
Feladat: belsőépítészeti és design tervezés

A modern, nagyvonalú és elegáns villa belsőépítészeti tervezését az építészeti tervek elkészülte után, jóval a kivitelezés megkezdése előtt kezdtük el. A villa a budai oldalon, gyönyörű panorámával épül és egy fiatal házaspárnak és kislányuknak szolgál otthonként. Megrendelőnk kérésével összhangban tágas, szellős, letisztult tereket hoztunk létre. A tervezés során a design-tudatos gondolkodás és a modern technológia megjelenítése kulcsfontosságú volt. Természetes anyagokat, fát, textileket ötvöztünk modern, ridegebb hatású felületekkel, mint az üveg, a beton és a szinterezet acél, amely kellemes kontrasztot alkot a ház belső  terében. A konyha teljes egészében a technológiai újításairól ismert, olasz design cég, a Valcucine méretre készített bútora. Az elegáns és egyben flexibilis tárolási lehetőséget nyújtó gardróbrendszert pedig a szintén olasz Benedetti Mobili gyártotta, egyedi bútortervek alapján, a helyszíni adottságokhoz igazítva.

A földszinten találhatók a közösségi terek, így a nagy, nyitott terű nappali, illetve a terasz-kapcsolattal rendelkező konyha, valamint az intimebb hangulatú szülői háló és fürdőszoba is. Az emeleti részen kapott helyet a kislány színes, sok ötlettel és kreativitással kialakított birodalma, illetve a vendégszoba és a szobákhoz kapcsolódó fürdőszobák.

Az épület nemcsak pazar kilátással büszkélkedhet, hanem a ház szinte minden helyiségéből látható belső kert által nyújtott üde zöld színfolttal is.