SAXLEHNER PALOTA

Budapest

Az Andrássy út 3. az úgynevezett Saxlehner-palota, melynek belső tereit a híres festő, Lotz Károly freskói teszik grandiózussá.

Belsőépítészeink klasszikus, visszafogott motívumokkal vezetik a látogatót a gazdagon díszített (homlokzattól vagy közösségi terekből) a klasszikus stílusú hotelszobákig. A belsőépítészeti megoldásokat rézkeretes tükrök használata, valamint a burgundi, a mályva, az olívazöld és a mélykék árnyalatainak használata jellemzi. A wellness részlegen helyet kapott egy egyedi tervezésű kút, amiből a különböző típusú vizek (keserűvíz, termálvíz) kipróbálhatók és összehasonlíthatók.

Az A3 egy modern megemlékezés az eredeti építőről, Saxlehner Andrásról, a sasadi keserűvíz-források tulajdonosáról, akinek vagyonát a Hunyadi-féle keserűvíz elterjesztése alapozta meg.

* Este’r partners is the archtectural and interior design brand of Sani-World Ltd.

Our Hungarian and international portfolio consists of wide-ranging architectural and interior design works which, upon request, are executed by our team. Our activities cover residential and corporate commissions. Besides flats, lofts and houses our portfolio is formed of the reconstruction works of heritage buildings and castles as well.

CONTACT

© Copyright 2018. - este'r partners