„Szenvedélyből kezdtünk el építkezni” – Tizenöt éves az este’r partners belsőépítész iroda

Az Andrássy út legújabb koktélbárjában, a Minute Lounge&Bar-ban adott interjút Radnóczy Eszter, aki csapatával az este’r partners tizenötödik születésnapját ünnepli. Az este’r partners olyan projektek belsőépítészeti tervezési munkájával vált ismertté a magyar építészeti és kreatív szektorban, mint az Emerald Residence Szervita téri szállodája, a Martonvásári Agroverzum, a Zwack Látogatóközpont, a Good Spirit Whiskey Bar, a Hotel Moments Budapest, a Feller Adrienne Store, a Bárkert Bistro, a La Fabbrica olasz étterem, számos megbízó elegáns magánlakása és villaépületek, illetve két nívós Andrássy úti szálloda, az A3 és az A52 belsőépítészeti tervei.

„Szenvedélyből kezdtem el építeni a cégem és ez azóta sem változott. Ami más, az az, hogy mostanra egy huszonöt fős nemzetközi csapattal dolgozom és ez nagy alkotóteret és komoly hátteret ad.” – mondja Radnóczy Eszter, aki nemrég társirodát nyitott partnerükkel, a Waves Project Ltd.-vel, amelyet az olasz ingatlanszakma elismert szakembere, Stefano Napolitani építész vezet. Első közös nemzetközi projektjük, az úgynevezett „patakparti villa” építészeti és belsőépítészeti koncepciója tavasszal debütál.

„Eszter közgazdász szemlélete, a tudatosság, transzparencia, követhetőség és a szigorú budget-kontroll azok az alapvető pillérek, amelyek a cég stabilitását adják – mondja Harkay-Farkas Réka, a cég gazdasági vezetője.  „A cég tizenöt éves történetében mindig prioritás volt, hogy a kreatív ötletek és az egyediség mellett hozzuk a megbízható partner szerepét is – ez kulcs ahhoz, hogy visszatérő együttműködésekben dolgozzunk ügyfeleinkkel, akik szívesen választanak minket újra és újra.”

A 2019-es év komoly sikereket hozott az este’r partners életében: ekkor mutatták be a közönségnek az Andrássy út 3. és 52. szállodafejlesztések belsőépítészeti terveit, illetve nagy érdeklődés övezte Budapest nívós luxusberuházásának, az Emerald Residence belsőépítészeti koncepcióját is. Az év végén nyitott meg a Minute Bar&Lounge egysége, ahol a funkció (reggeliztető, bisztró, koktélbár) kihívásai mellett Eszter és csapata képes volt olyan nemzetközi atmoszférát teremteni a kék-zöld-arany színek, a különleges világítási megoldások és a burkolatok kreatív használatával, melyre az angol nyelvű sajtó is felfigyelt. A milánói irodanyitás új kezdet helyett inkább egyfajta hazatérés volt, hiszen a Milánóban egyetemet végzett Radnóczy Eszter olyan olasz kapcsolatrendszerrel rendelkezik, melyet legtöbb esetben a szakmai értékek mellett személyesség, baráti bizalom jellemez.

„Nem kérdés, hogy a grandiózus szállodafejlesztésekben presztízs és kihívás dolgozni, örülünk, hogy sok budapesti hotel és étterem tereit formálhatta a munkánk. A magánlakások, otthonok, villaépületek tervezése azonban ugyanúgy fontos, és ezt a területet nem szeretnénk elhanyagolni, sőt, tudatosan tartunk a portfóliónkban ilyen jellegű munkánkat” – mondja az este’r partners vezetője.

Eszter azt is elárulta, hogy hamarosan egy, a magyar piacon még nem látott konstrukcióban mutatja majd meg azt a nemzetközi tudást és stabil kereskedelmi hátteret, amit tizenöt év tapasztalata jelent. A hívószavak pedig Eszterék ügyfeleinek ismerősek lehetnek: partnerség, a magas minőség és jó hangulat találkozása, és persze az elmaradhatatlan olasz espresso és prosecco.

https://www.facebook.com/esterpartners/videos/192840641973685/

* este’r partners is the archtectural and interior design brand of Sani-World Ltd.

Our Hungarian and international portfolio consists of wide-ranging architectural and interior design works which, upon request, are executed by our team. Our activities cover residential and corporate commissions. Besides flats, lofts and houses our portfolio is formed of the reconstruction works of heritage buildings and castles as well.

CONTACT

© Copyright 2018. - este'r partners