„Szenvedélyből kezdtünk el építkezni” – Tizenöt éves az este’r partners belsőépítész iroda

Az Andrássy út legújabb koktélbárjában, a Minute Lounge&Bar-ban adott interjút Radnóczy Eszter, aki csapatával az este’r partners tizenötödik születésnapját ünnepli. Az este’r partners olyan projektek belsőépítészeti tervezési munkájával vált ismertté a magyar építészeti és kreatív szektorban, mint az Emerald Residence Szervita téri szállodája, a Martonvásári Agroverzum, a Zwack Látogatóközpont, a Good Spirit Whiskey Bar, a Hotel Moments Budapest, a Feller Adrienne Store, a Bárkert Bistro, a La Fabbrica olasz étterem, számos megbízó elegáns magánlakása és villaépületek, illetve két nívós Andrássy úti szálloda, az A3 és az A52 belsőépítészeti tervei.

„Szenvedélyből kezdtem el építeni a cégem és ez azóta sem változott. Ami más, az az, hogy mostanra egy huszonöt fős nemzetközi csapattal dolgozom és ez nagy alkotóteret és komoly hátteret ad.” – mondja Radnóczy Eszter, aki nemrég társirodát nyitott partnerükkel, a Waves Project Ltd.-vel, amelyet az olasz ingatlanszakma elismert szakembere, Stefano Napolitani építész vezet. Első közös nemzetközi projektjük, az úgynevezett „patakparti villa” építészeti és belsőépítészeti koncepciója tavasszal debütál.

„Eszter közgazdász szemlélete, a tudatosság, transzparencia, követhetőség és a szigorú budget-kontroll azok az alapvető pillérek, amelyek a cég stabilitását adják – mondja Harkay-Farkas Réka, a cég gazdasági vezetője.  „A cég tizenöt éves történetében mindig prioritás volt, hogy a kreatív ötletek és az egyediség mellett hozzuk a megbízható partner szerepét is – ez kulcs ahhoz, hogy visszatérő együttműködésekben dolgozzunk ügyfeleinkkel, akik szívesen választanak minket újra és újra.”

A 2019-es év komoly sikereket hozott az este’r partners életében: ekkor mutatták be a közönségnek az Andrássy út 3. és 52. szállodafejlesztések belsőépítészeti terveit, illetve nagy érdeklődés övezte Budapest nívós luxusberuházásának, az Emerald Residence belsőépítészeti koncepcióját is. Az év végén nyitott meg a Minute Bar&Lounge egysége, ahol a funkció (reggeliztető, bisztró, koktélbár) kihívásai mellett Eszter és csapata képes volt olyan nemzetközi atmoszférát teremteni a kék-zöld-arany színek, a különleges világítási megoldások és a burkolatok kreatív használatával, melyre az angol nyelvű sajtó is felfigyelt. A milánói irodanyitás új kezdet helyett inkább egyfajta hazatérés volt, hiszen a Milánóban egyetemet végzett Radnóczy Eszter olyan olasz kapcsolatrendszerrel rendelkezik, melyet legtöbb esetben a szakmai értékek mellett személyesség, baráti bizalom jellemez.

„Nem kérdés, hogy a grandiózus szállodafejlesztésekben presztízs és kihívás dolgozni, örülünk, hogy sok budapesti hotel és étterem tereit formálhatta a munkánk. A magánlakások, otthonok, villaépületek tervezése azonban ugyanúgy fontos, és ezt a területet nem szeretnénk elhanyagolni, sőt, tudatosan tartunk a portfóliónkban ilyen jellegű munkánkat” – mondja az este’r partners vezetője.

Eszter azt is elárulta, hogy hamarosan egy, a magyar piacon még nem látott konstrukcióban mutatja majd meg azt a nemzetközi tudást és stabil kereskedelmi hátteret, amit tizenöt év tapasztalata jelent. A hívószavak pedig Eszterék ügyfeleinek ismerősek lehetnek: partnerség, a magas minőség és jó hangulat találkozása, és persze az elmaradhatatlan olasz espresso és prosecco.

https://www.facebook.com/esterpartners/videos/192840641973685/