Bemutatta legújabb katalógusát az este’r partners: itt a Magyar design 35

Folytatta designkatalógusainak sorát a belsőépítész este’r partners, ezúttal a magyar design legszebbjeit rendezte egymás mellé egy online lapozható, különleges válogatásban. A katalógust összeállító szakemberek célja az volt, hogy megmutassák, belsőépítészként milyen széles skáláról választhatnak színvonalas, megbízható magyar termékeket és alkotásokat.

A katalógus hamarosan a magyar mellett angol nyelven is elérhető lesz és nem titkolt cél, hogy az este’r partners kiterjedt nemzetközi partnerhálózata megismerhesse a legsikeresebb magyar alkotók munkáit. A katalógus bemutatóját november 19-én Szentendrén, az este’r partners stúdiójában tartották egy könnyed hangulatú, pezsgős reggelivel összekötve.

„Belsőépítész irodánk legújabb válogatása, a Magyar design 35 azért született meg, hogy a munkánk során felismert tehetséget, kreativitást és egyediséget egységbe rendezzük, ajánljuk és összefogjuk – mondja Radnóczy Eszter belsőépítész, az este’r partners tulajdonosa és vezetője. Ez a válogatás pillanatkép a gazdag, bátor és egyre sikeresebb magyar alkotók munkáiból, azokéból, akiket belsőépítészként és építészként szívesen integrálunk munkáinkba és örömmel képviselünk nemcsak itthon, hanem nemzetközi projektjeinkben is. Hiszünk benne, hogy a belsőépítészet világát személyes kapcsolatok, ajánlások és találkozások, a valódi, emberi értékek mozgatják. Ehhez szeretnénk most hozzájárulni azzal, hogy nemcsak az alkotásokat, a lámpákat, bútorokat, kerámiát vagy textileket mutatjuk meg egy közös felületen, hanem interakcióba hozzuk azokat a különleges alkotókat is, akik a magyar márkák mögött állnak.”

A katalógus többek között lámpatervezők, textiltervezők, keramikusok és bútortervezők legszebb darabjait válogatta egy kötetbe, olyan nevekkel, mint a HelloWood, az Adamlamp, a PaperUP, az Error ’n more, a Dreaming Threads vagy Franta Ági, a Komok és a Komonka alkotásai.

 

A katalógus az alábbi linken elérhető:

Magyar Design 35 – esterpartners

 

A katalógus összeállításában közreműködtek:

Radnóczy Eszter

Gyurics Fanni

Gelley Márk