Bemutatta legújabb katalógusát az este’r partners: itt a Magyar design 35

Folytatta designkatalógusainak sorát a belsőépítész este’r partners, ezúttal a magyar design legszebbjeit rendezte egymás mellé egy online lapozható, különleges válogatásban. A katalógust összeállító szakemberek célja az volt, hogy megmutassák, belsőépítészként milyen széles skáláról választhatnak színvonalas, megbízható magyar termékeket és alkotásokat.

A katalógus hamarosan a magyar mellett angol nyelven is elérhető lesz és nem titkolt cél, hogy az este’r partners kiterjedt nemzetközi partnerhálózata megismerhesse a legsikeresebb magyar alkotók munkáit. A katalógus bemutatóját november 19-én Szentendrén, az este’r partners stúdiójában tartották egy könnyed hangulatú, pezsgős reggelivel összekötve.

„Belsőépítész irodánk legújabb válogatása, a Magyar design 35 azért született meg, hogy a munkánk során felismert tehetséget, kreativitást és egyediséget egységbe rendezzük, ajánljuk és összefogjuk – mondja Radnóczy Eszter belsőépítész, az este’r partners tulajdonosa és vezetője. Ez a válogatás pillanatkép a gazdag, bátor és egyre sikeresebb magyar alkotók munkáiból, azokéból, akiket belsőépítészként és építészként szívesen integrálunk munkáinkba és örömmel képviselünk nemcsak itthon, hanem nemzetközi projektjeinkben is. Hiszünk benne, hogy a belsőépítészet világát személyes kapcsolatok, ajánlások és találkozások, a valódi, emberi értékek mozgatják. Ehhez szeretnénk most hozzájárulni azzal, hogy nemcsak az alkotásokat, a lámpákat, bútorokat, kerámiát vagy textileket mutatjuk meg egy közös felületen, hanem interakcióba hozzuk azokat a különleges alkotókat is, akik a magyar márkák mögött állnak.”

A katalógus többek között lámpatervezők, textiltervezők, keramikusok és bútortervezők legszebb darabjait válogatta egy kötetbe, olyan nevekkel, mint a HelloWood, az Adamlamp, a PaperUP, az Error ’n more, a Dreaming Threads vagy Franta Ági, a Komok és a Komonka alkotásai.

 

A katalógus az alábbi linken elérhető:

Magyar Design 35 – esterpartners

 

A katalógus összeállításában közreműködtek:

Radnóczy Eszter

Gyurics Fanni

Gelley Márk

* este’r partners is the archtectural and interior design brand of Sani-World Ltd.

Our Hungarian and international portfolio consists of wide-ranging architectural and interior design works which, upon request, are executed by our team. Our activities cover residential and corporate commissions. Besides flats, lofts and houses our portfolio is formed of the reconstruction works of heritage buildings and castles as well.

CONTACT

© Copyright 2018. - este'r partners