Gyurics Fanni bemutatja: The Collection, Firenze

Olasz városok hangulata köré épül az este’r partners első kollekciója, a The Collection / Summer. Most belsőépítész kollégáinkat kértük meg, hogy meséljenek az egyes városokhoz kapcsolódó élményeikről, illetve segítsenek ügyfeleinknek abban, hogy a válogatáskor mire érdemes figyelni. Elsőként Gyurics Fanni következik Firenzéből – hullámzó toszkán táj és lenyűgöző örökség, kültéri bútorokká formálva.

Mire emlékeztetnek Firenze hangulatából az itt látható bútorok és kiegészítők?

Olaszországban töltött éveim alatt szinte minden hétvégén elmentem Firenzébe sétálni és teljesen magával ragadott az az életérzés, amit ott tapasztaltam. A történelmi épületek, szobrok és helyszínek között a sétát egy kicsit mindig időutazásnak éltem meg, miközben a nyüzsgés, fiatalos lendület és modernitás is körülvett. Számomra ezek a rattan bútorok is ezt sugallják, hiszen egy régóta létező, ismert és sokak által kedvelt és használt termék, de az itt bemutatott darabok mégis fiatalos, friss lendületet sugároznak, amellett hogy egy időtálló designról beszélünk.

Milyen kertbe vagy teraszra ajánlod a Firenze kollekciót? Azoknak ajánlanám ezeket a termékeket, akiknek fontos a minőség és hosszú távra terveznek. Akik szeretik az elegáns, biztos megoldásokat, de fontos nekik a kényelem a modernség. Ezeket a bútorokat egy nagy fákkal övezett kertben tudnám leginkább elképzelni, egy igazi toszkán villa hangulatában, de szakmai szemmel nézve egyébként pont az az egyik előnye ennek a válogatásnak, hogy sokféle enteriőrhöz illeszkedik.Fanni, hogyan lenne jó időt tölteni ebben a “kollekcióban”?Engem már az is boldoggá tenne, ha kényelmesen belesüppedve a párnákba hallgathatnám a madarak csicsergését és gyönyörködhetnék a színes virágokban a teraszon egy mozgalmas nap után, de természetesen egy jó könyv, kellemes bor vagy a szeretteink társasága is tökéletes kikapcsolódás tud lenni.

Az este’r partners The Collection kültéri bútorválogatása megtalálható itt: